Tjänster

Tar det alldeles för lång tid att lösa dina IT-problem?
Vi erbjuder effektiva tjänster med fokus på säkerhet och användarvänlighet.

 

IT DRIFT OCH SUPPORT

Har du massor av problem som behöver en lösning? Du ska inte behöva bli störd i ditt arbete med återkommande IT-problem. Vi hjälper dig att finslipa IT-miljön, så att du och kollegorna inte behöver tänka på det tekniska. Det är därför vi finns här för dig. Ett dedikerat team som du alltid kan lita på. Förbättra din upplevelse med vår proaktiva IT-drift och support.

extern it konsultation
CW Tjänster - Sharepoint utveckling

Sharepoint utveckling

Skapa interaktiva arbetsappar, dokumenthanteringssystem, arbetsflöden, intranät och mycket mer med vår SharePoint expertis och strategi. Har du en Office 365-licens så ingår redan SharePoint Online som en tjänst. Vi hjälper dig att utnyttja samarbetsplattformen till fullo. Är du redo att komma igång med alla möjligheter i SharePoint?

WordPress underhåll & Support

Har du skapat din hemsida i WordPress? Vi hjälper dig med support och drift så att din hemsida alltid är uppdaterad för att uppnå bästa möjliga resultat. Det innebär att vi erbjuder allt från säkerhet till övervakning och hosting på din hemsida. Vi ser till att WordPress och alla plug-ins är uppdaterade och uppbackade till ett fast pris. Flexibel WordPress-support tillgänglig när du behöver. Allt för att hålla en hög säkerhetsnivå och för att få ut det bästa möjliga från din hemsida.

Wordpress underhåll och support

Nytänkande IT-företag i Stockholm

Vi erbjuder snabba och proaktiva problemlösningar till ditt företag.

Scroll to Top