Tjänster

Nytänkande, externt IT-företag med bas i Stockholm.
Vi erbjuder professionella tjänster med fokus på:
Sharepoint utveckling, proaktiv IT-drift och support samt WordPress underhåll
Kontakta oss så berättar vi mer.

computer ciseway animation

Extern IT och Support

Har du massor av problem som behöver en lösning? Du ska inte behöva bli störd i ditt arbete med återkommande IT-problem. Vi hjälper dig att förbättra IT-miljön i verksamheten, så att du och kollegorna inte behöver tänka på det tekniska. Därför finns vi här för dig. Ett dedikerat outsourcing team som du alltid kan lita på. Förbättra din upplevelse med vår proaktiva IT-drift och support.

Utnyttja Sharepoint Online i Office 365

Utnyttja Sharepoint i Office 365 och gör inverkan på hela verksamheten. Involvera hela teamet och vi konfigurerar utefter era behov. Vi hjälper er med att utveckla företagets affärsprocceser och ökar insynen till företagets utveckling. Sharepoint är ett flexibelt samarbetsverktyg som ökar tillgängligheten och produktiviteten vart du än är.

Läs mer om Utveckling i Sharepoint eller prova fördelarna med vår Sharepoint Demo

Slide Image
Slide Image

Professionell WordPress drift och support

Har du skapat din hemsida i WordPress? Vi hjälper dig med support och drift så att din hemsida alltid är uppdaterad för att uppnå bästa möjliga resultat. Det innebär att vi erbjuder allt från säkerhet till övervakning och hosting på din hemsida. Vi ser till att WordPress och alla plug-ins är uppdaterade och uppbackade. Flexibel WordPress-support tillgänglig när du behöver. Allt för att hålla en hög säkerhetsnivå och för att få ut det bästa möjliga från din hemsida.

wordpress underhåll och support