WordPress Hemsida & Support

Vi sköter underhåll av din WordPress hemsida, allt från säkerhet, hosting, övervakning, anpassning, design, rådgivning, you name it. Hos oss får du kvalitet och personlig service.

wordpress hosting och drift illustration

Managed WordPress

Vi underhåller din WordPress hemsida så att du slipper.

Effektivisera din tid och låt oss sköta din WordPress hemsida. En hemsida kan vara din viktigaste tillgång. Ingen annan plattform marknadsför dig eller ditt företag dygnet runt. Vi tar säkerheten på största allvar och ser till att din sajt är säker! Allt från malware scanning, captcha-baserat inloggningsskydd, uppdateringar av dina teman och plugins. Det slutar inte där, vi gör även daglig och offsite backup, säkerhetskopiering i realtid för WooCommerce och mycket mer.

wordpress underhåll

Din WordPress hemsida i trygga händer

Säkerhetsuppdateringar, underhåll och WordPress support

Slipp bli svartlistad av Google eller få eventuella säkerhetshot från de mest komplexa malwares. Vår automatiska malware-skanner varnar omedelbart om eventuella skadliga program upptäckts. Vi skyddar din webbsida från ”robotar”, hackare och skadlig trafik. Brandväggen arbetar dygnet runt för att hålla oönskade besökare från att komma åt din webbplats.

wordpress malware scanning och inloggningsskydd

Vi ser till att din WordPress hemsida har den perfekta hälsan

Card image cap

WordPress Hosting

Ciseway konfigurerar din server med bästa praxis, så att din wordpress hemsida kan hantera besökarnas önskemål under de tyngsta belastningarna.

Wordpress support

WordPress Support

Vi är nära till hands och erbjuder löpande support ifall du skulle köra fast och självklart om det skulle uppstå några problem. Vi finns även här om du behöver enkel rådgivning

Wordpress Daglig Backup

Daglig Backup

Vi utför även daglig backup av din webbplats för att säkerställa att ingenting går förlorat, även om något oavsiktligt raderas.

Vanliga frågor

01
Hjälper ni mig med flytt av hemsidan?
Absolut! Vi hjälper dig med flytten av din WordPress hemsida från din befintliga webbhotell utan extra kostnad. Det är enkelt för dig att komma igång, utan driftstopp och onödiga avbrott till dina kunder eller besökare till hemsidan. Det enda vi behöver från dig är uppgifter från din nuvarande leverantör.
02
Vad skiljer oss från andra?
Vår verksamhet handlar först och främst om att bygga personliga relationer. Våra tekniska färdigheter och tjänster vi erbjuder kommer tvåa till vår passion för att bilda givande samarbeten med våra kunder.
03
Kan ni göra en ny hemsida?
Absolut, vi kan fixa en ny hemsida från grunden upp, dessvärre ingår det inte i ”Managed Wordpress tjänsten”. För ett fast pris kan vi göra en ny hemsida till dig, kontakta oss idag så hjälper vi till.
04
Är det sant att småändringar ingår?
Ja, självklart! Har du problem med att byta en bild, logga, text, färg eller annat strul? Vi hjälper dig med alla små ändringar kostnadsfritt med förutsättningen att det tar max 30 minuter att implementera. Behöver du hjälp med större ändringar ordnar vi det till ett fast pris. Behöver du hjälp med större ändringar, det ordnar vi till ett fast pris.
managed wordpress

WordPress hemsida underhåll och drift

Se till att din hemsida är i perfekt skick. Vi sparar dig massor med tid, så att du kan fokusera på att driva ditt företag. Ta reda på hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att växa i den digitala världen.

Om ni har några frågor kan ni skriva detta här. Formuläret är ej bindande.

manage cookies