Extern IT-Avdelning
som du kan lita på

En IT-support som garanterar att din personal uppnår optimal produktivitet.
Få den hjälp du behöver till en fast månadskostnad.

Ciseway extern it support stockholm

Teknik behöver inte vara ett problem

Ta emot en oöverträffad helhetsservice och IT-support från vårt team som är dedikerade till att göra din upplevelse så smärtfri som möjligt. Vi förstår att din största prioritet är ditt företag och inte att lösa IT-problem. När dina anställda upplever ett problem läggs en tyngd på deras förmåga i att vara produktiva. Med vår lösningsfokuserade IT-avdelning är inget problem för stort.

Extern IT Illustration Ciseway

Förebyggande IT-Support

Med vårt proaktiva tillvägagångssätt och fasta månadskostnad, är underhåll och övervakning helt vårt ansvar.

Windows Support

Ciseway är redo att hjälpa dig med det mesta rörande Windows. Med fjärråtkomst kan vi lösa snabbt de allra flesta problemen, utan att vara på plats.

MAC Support

Några av de MAC-problemen vi hjälper till med regelbundet är; backup, Wi-Fi-anslutning, skrivare, webbläsarproblem, affärsapplikation och mycket därtill.

Nätverks Support

Går ditt Internet  långsamt? Lägger kollegorna ner mycket tid på att felsöka? Ciseway finns här för när du behöver styra upp ditt lokala datanätverk. Mer tid över genom snabbare uppkoppling.

Managed Antivirus

Vi erbjuder Antivirus-licens på alla datorer och servrar inom företaget i samma månadskostnad. Känn tryggheten, att både kända och nya malware hålls borta från arbetsstationer och servrar.

Server Support

Alla servrar hanteras och övervakas 24/7 för att fånga eventuella varningar och fel. Vi jobbar ständigt med proaktiva åtgärder för att minska avbrott i verksamheten.

Patchhantering

Vi säkerställer att datorer är uppdaterade med de senaste säkerhets- och prestandauppdateringarna. Vi patchar även tredjeparts program för att hålla dig säker och din personal produktiv.

Det kräver inte bara kunskap inom system- och teknisk support, utan även vänlig och artig kundservice.
Outsourca din IT-avdelning och få en servicefokuserad IT-partner med erfarenhet, stort tålamod och professionalitet.

Varför ska du välja oss
som din externa it-avdelning?

 • Snabb respons & lösningar

  Vårt team, process och förståelse gör stor skillnad. Få bästa möjliga service, snabbt och proaktivt med effektiv uppföljning.

 • Inga överraskningar

  Våra serviceavtal har inga gömda klausuler, avgifter eller undantag. Du vet exakt vad du betalar för och vad du kan förvänta dig hela tiden.

varför välja ciseway
 • Inga långa avtal

  Vi är fullt medvetna om ansvaret vi bär som din IT-partner och ser till att inte hålla dig kvar i långa och restriktiva avtal.

 • Sinnesro

  Du behöver aldrig tänka på allt det tekniska. Har du ett problem så löser vi det. Det spelar ingen roll vilka problem som uppstår, du kan alltid ringa eller mejla till vår support.

Är du trött på massa avbrott och höga IT-kostnader?

Onödiga avbrott ska inte behöva påverka dina kunder. Vi eliminera dina IT-problem och håller kostnaderna nere. Kom igång idag!

Scroll to Top