Extern IT avdelning du kan lita på

För dig som letar efter en heltäckande IT-tjänst är vi en engagerad samarbetspartner som strävar efter att förbättra din verksamhet. Vi har erfarenheten, kompetensen och de rätta resurserna för att skydda dig från det oväntade.
Vi är experter på allt inom IT och erbjuder dig både förebyggande arbete som automatiserat underhåll och övervakning. Alltid ett steg före och jobbar aktivt för att optimera din IT-miljö.
Begär offert

Arbeta utan tekniska problem - fullt möjligt

Tekniskt strul och komplicerade IT-ärenden kan göra arbetsdagen omöjlig. I de flesta fall är det supporten som fallerar. Den optimala lösningen är att använda en extern IT-avdelning du kan lita på i alla lägen.
Låt oss hjälpa dig att uppnå optimal effektivitet och produktivitet från dag ett. Vi är en tillgänglig IT-leverantör vars egna framgång uppnås när ditt företag presterar bättre. På Ciseway jobbar vi med fokus på en förbättrande förändring genom att hantera, underhålla, skydda och optimera din IT-miljö.

Skydda verksamheten mot virus

Vi ser till att företagets datorer och servrar är skyddade mot externa virushot. Med vår säkra Antivirus-licens är du och dina medarbetare trygga under dygnets alla timmar.

Uppdatering av mjukvara

Tjänsten patchhantering innebär att vi regelbundet uppdaterar dina mjukvaror. Det inkluderar även patchning av tredjepartsprogram för att göra arbetsplatsen ännu säkrare.

Support för Microsoft produkter

På Ciseway besitter vi specialiserad kompetens på Microsoft-produkter och du är garanterad professionell support. Vi löser alla typer av Windows-relaterade problem.

Support för Apple produkter

Om det finns Mac-enheter på företaget är Apple-support en viktig tillgång. Hos oss på Ciseway är du i trygga händer - vi är nämligen experter på Mac och erbjuder förstklassig Apple-support. .

Säkerhetsuppdatering och underhåll

En långsam uppkoppling till WiFi är ett stort hinder i arbetsvardagen. Därför hjälper vi genom att övervaka, konfigurera och optimerarnätverket för en smärtfri internetanvändning.

Serverdrift

Med oss som IT-partner kan du lita på en säker serverövervakning 24/7. Vi ligger alltid steget före och arbetar konstant förebyggande för att undvika avbrott i verksamheten.

När tekniska problem dyker upp

Vi är en pålitlig IT-leverantör som alltid står redo med rätt lösning vid tekniska problem. Eftersom vi jobbar förebyggande är vi medvetna om eventuella risker. Därför jobbar vi regelbundet med förbättringsarbete för att förhindra onödiga bekymmer.
Vill du veta mer om hur vi jobbar i praktiken för att förbättra din IT-miljö? Hör av dig till oss för att ta del av en närmare presentation av Ciseway och vårt koncept som professionell IT-partner.
When technical problems arise

Våra nöjda kunder

På Ciseway arbetar vi uteslutet för att våra kunder ska vara nöjda med vår integrerade IT-service. Vi erbjuder tjänster som gör att du som kund känner dig trygg och säker.
five-stars-01
Jag är supernöjd med Ciseway, så bra service. Varje gång jag kommer med ändringar ordnas det inom 1 dag, rekommenderar starkt! :)
Adjani Benita
Sthlm Dance Agency
five-stars-01
Då vi är ett företag som helt är beroende av en väl fungerande hemsida/webbshop så kan vi verkligen rekommendera Ciseway som med sitt kunnande och sin expertis inom sitt område levererat från början till slut. Med kvalitet och design av högsta grad samt bra och snabb service så är Ciseway ett företag att räkna med.
Per Liljedahl
Bailey Gallery AB

Varför ska ni välja Ciseway
som extern it-avdelning?

Om du månar om en trygg och säker arbetsplats där IT-problemen upptäcks i tid samt åtgärdas snabbt är Ciseway din självklara partner. Med oss tillhands kan du fokusera på din kärnverksamhet.

Snabb respons & lösningar

Ett IT-problem ska aldrig vara en bromskloss på arbetsplatsen, vi ger dig en snabb support och anpassade lösningar.

Inga överraskningar

Ciseway är en seriös partner som arbetar förebyggande och du slipper därmed onödiga överraskningar.

Bred kunskap

Vi är en kompetent IT-leverantör med många års erfarenhet av att underhålla och förbättra IT-miljöer på företag.

Är du trött på avbrott och höga IT-kostnader?

Du spar pengar på att anlita en extern IT-avdelning eftersom du istället kan lägga dina resurser på rätt områden i företaget. Anlita Ciseway som IT-leverantör för att förbättra din verksamhet och företagets IT-miljö!
Call to action
crossmenuchevron-downchevron-rightcheckmark-circle