Extern IT-Avdelning
som du kan lita på

IT-support som garanterar att din personal uppnår optimal produktivitet.
Få den hjälp du behöver till en fast månadskostnad.

it-support och drift

Teknik behöver inte vara ett problem

Ta emot en oslagbar helhetsservice och extern IT-support från vårt team som är beredda att göra er upplevelse så smärtfri som möjligt.

Vi förstår att er högsta prioritet är företaget och inte att lösa IT-problem. När era anställda upplever ett problem så kommer deras förmåga kring produktivitet att påverkas. Alltså, med vår lösningsfokuserade IT-avdelning är inget problem längre för stort för dig.

Förebyggande IT-Support

Med vårt proaktiva tillvägagångssätt och våra fasta månadskostnader, är underhåll och övervakning helt vårt ansvar.

Managed Antivirus

För samma månadskostnad erbjuder vi Antivirus-licens på alla datorer och servrar inom företaget. Känn tryggheten i att både kända och nya malware hålls borta från era arbetsstationer och servrar.

Patchhantering

Vi säkerställer att datorer är uppdaterade med de senaste säkerhets- och prestandauppdateringarna. Vi patchar även tredjepartsprogram för att hålla dig & personalen säker.

Windows Support

Ciseway är redo att hjälpa er med det mesta rörande Windows. Med fjärråtkomst kan vi snabbt lösa de allra flesta problemen, utan att ens vara på plats.

Mac support

Några av de MAC-problemen vi regelbundet hjälper till med är; backup, Wi-Fi-anslutning, skrivare, Filevault, webbläsarproblem, affärsapplikation och mycket därtill.

Nätverks Support

Upplever du att Internet är långsamt? Lägger kollegorna ner mycket tid på att vänta? Vi optimerar ditt lokala nätverk, sköter övervakning och konfigurering av switchar, brandväggar samt accesspunkter.

Serverdrift och Support

Alla servrar hanteras och övervakas 24/7 för att fånga eventuella varningar och fel. Vi jobbar ständigt med att förebygga avbrott i verksamheten.

Serverdrift och support

Varför ska ni välja Ciseway
som extern it-avdelning?

Det krävs mer än bara kunskap inom system- och teknisk support, utan även vänlig och artig kundservice.

Snabb respons & lösningar

Vårt team, process och förståelse gör stor skillnad. Få bästa möjliga service, snabbt och proaktivt med effektiv uppföljning.

Inga överraskningar

Våra serviceavtal har inga gömda klausuler, avgifter eller undantag. Du kommer att veta exakt vad du betalar för och vad som kan förväntas av oss.

Sinnesro

Du behöver aldrig tänka på allt det tekniska. Har du ett problem så löser vi det. Du når oss snabbt via telefon eller mejl.

Våra nöjda kunder

Ciseway erbjuder utomordentlig IT-support till mig som småföretagare. Unikt i branschen med så bred kompetens. Effektiv, snabb och professionell hjälp med stora och små problem. Tillgängligheten och det vänliga, personliga bemötandet uppskattar jag också i hög grad. Prisvärt dessutom.
Agneta Hellström
Verksamhetschef, VD | Sinus AB

Är du trött på avbrott och höga IT-kostnader?

Onödiga avbrott ska inte behöva påverka dina kunder. Outsourca er IT-avdelning och få en servicefokuserad IT-partner med erfarenhet, stort tålamod och professionalitet. Kom igång idag!

extern it stöd
Scroll to Top