EXTERN IT SOM DU KAN LITA PÅ

Tar det alldeles för lång tid att lösa dina IT-problem? Vår IT-support garanterar att din personal uppnår optimal produktivitet genom att få den hjälp de behöver. Vi kan via vår helpdesk fjärrstyra din dator för att lösa de problem som uppstår eller åka ut till dig på plats – vid behov.

snabb it-support

Extern IT-avdelning med de rätta lösningarna

Dedikerad IT-Support

Ta emot en oöverträffad helhetsservice och IT-support från vårt team som är dedikerade till att göra din upplevelse så smärtfri som möjligt. Vi förstår att ditt första prioritet är ditt företag, och inte att lösa IT-problem. När dina anställda upplever problem tar det en seriös tyngd på deras förmåga att vara produktiv. Med vår lösningsfokuserade IT-avdelning är inget problem för stort för vår support.

Helhetsansvar Ciseway illustration

Single Point of Contact för alla dina IT-frågor

En IT-partner för alla dina problem

Att stödja slutanvändarens datorer är en av de svåraste jobben för en IT-tekniker. Det kräver därför mer än bara kunskap inom system- och teknisk support, utan även vänlig och artig kundservice. Det innebär att du får en serviceminded partner med stort tålamod och professionalitet. Behöver du hjälp med ett IT-Problem? Använd support via vår ärendehanteringssystem, telefon, e-post och på plats vid behov.

it-hjälp

Slippa långa avtal?

Alltid korta avtal, säg upp när som helst

Det är vi också! På Ciseway är vi full medveten om ansvaret vi bär och ser till att inte hålla kunder i klibbiga, restriktiva och långa avtal. Det återspeglar vi genom att erbjuda världsklass support på månadsbasis som du kan säga upp när som helst. Helhetssupport och IT-Drift som sköter hela företaget, medarbetare och samarbetspartners IT-miljö.

dedikerad it-support

Ciseway extern IT

Extern IT

Med rätt IT-support kan ditt företag växa. En extern IT som förstår dina problem. Genom att erbjuda de rätta lösningarna för din dagliga och företags tekniska behov så att du kan spara tid och pengar. Därutöver har vi som mål att bli en förlängning av ditt företag genom att vara er externa IT-avdelning

Card image cap

Kompetenta tekniker

Med Ciseway kan ni alltid vara säker på att rätt kompetens alltid finns till hands, oavsett problem. Med stora erfarenheter inom Windows, Mac & serverdrift ser vi till att uppdatera våra kunskaper ständigt. Vi skapar kundanpassade lösningar inom digitalisering som kräver att vi följer den tekniska utvecklingen noggrant.

Card image cap

Moderna Tjänster

Det fungerar inte längre att vara en ”stoppur tekniker”. Att ha IT-konsulter som tar betalt per timme blir kostsamt med tiden. Det är byggt på fel motivation och resulterar i mer ner tid. Vi arbetar ifrån iden att vara motiverade till att upprätthålla dina system så att de fungerar smidigt och felfritt. Dessutom ska du inte behöva ta beslut om du har råd att ringa oss eller inte. Det är vad vi kallar friktionsfritt IT.

Varför ska du välja vår IT-Support?

01
Friktionsfri IT
En full service IT-partner till din verksamhet där du inte längre behöver oroa dig över det tekniska. Har du ett problem löser vi det. Det spelar alltså ingen roll, oavsett problemet som uppstår kan du ringa eller mejla vår support för att få en lösning.
02
Dedikerad Team
Vår IT-support är dedikerat till dig som kund. När du ringer in till oss är det alltid en person som svarar som kan hjälpa dig med ditt problem. Många kan fixa en trasig dator och sälja programvara men du vill ha någon som förstår dig och ditt företag.
03
Fjärrstyrning & On-site support
Våra IT-tekniker kan göra regelbundna besök på plats för att utbilda din personal, etablera relationer och åtgärda problem. Vår support helpdesk är alltid tillgänglig för dig.
04
Övervakning & Drift
Ciseway övervakar din IT-miljö för en fast månadskostnad. Vi ser till att alla dina system är fullt funktionerande och igång med maximal effektivitet. För en mindre kostnad än förväntat får du sinnesro med övervakning 24/7. Finns det ett problem? Vi tar hand om den utan extra kostnad.

Vi tar hand om dina IT-Behov

Du ska alltid kunna räkna med att vi tar hand om allt som är kopplat till informationsteknik. En extern IT-avdelning som finns här för dig, Välkommen!

manage cookies