Extern IT som du kan lita på

Tar det alldeles för lång tid att lösa dina IT-problem? Vår IT-support garanterar att din personal uppnår optimal produktivitet genom att få den hjälp de behöver. Vi kan via vår helpdesk fjärrstyra din dator för att lösa de problem som uppstår eller åka ut till dig på plats. Kom igång redan nu, vi ser fram emot att vara din externa IT-Partner.

Extern IT support Stockholm - Ciseway

Extern IT-avdelning med de rätta lösningarna

Dedikerad IT-Support

Ta emot en oöverträffad helhetsservice och IT-support från vårt team som är dedikerade till att göra din upplevelse så smärtfri som möjligt. Vi förstår att din första prioritet är ditt företag, och inte att lösa IT-problem. När dina anställda upplever problem tar det en tyngd på deras förmåga att vara produktiv. Med vår lösningsfokuserade IT-avdelning är inget problem för stort för vår support.

Extern IT-avdelning Stockholm

Single Point of Contact för alla dina IT-frågor

En IT-partner för alla dina problem

Att stödja slutanvändarens datorer är en av de svåraste jobben för en IT-tekniker. Det kräver inte bara kunskap inom system- och teknisk support, utan även vänlig och artig kundservice. Det innebär att du får en serviceminded partner med stort tålamod och professionalitet. Behöver du hjälp med ett IT-Problem? Använd support via vår ärendehanteringssystem, telefon, e-post och på plats vid behov.

IT-partner illustration

Slippa långa avtal?

Alltid korta avtal, säg upp när som helst

Det är vi också! På Ciseway är vi fullt medveten om ansvaret vi bär och ser till att inte hålla kunder i klibbiga, restriktiva och långa avtal. Detta återspeglar vi genom att erbjuda support i världsklass på månadsbasis som du kan säga upp när som helst. Helhetssupport och IT-Drift som sköter hela företaget, medarbetare och samarbetspartners IT-miljö.

Korta avtal med Ciseway IT-Support

Förebyggande IT-Support

Extern IT som förebygger problem innan de uppstår.

Vi övervakar dina system och fixar de problem som uppstår innan de påverkar dagliga driften och resulterar i nertid. Vi tar hand om alla uppdateringar när det gäller Windows och tredjeparts applikationer som Java, Adobe mm. Våra tekniker håller koll via sina dashboards och utför reparationer innan du ens vet att du har problem.

Förebyggande IT-support

Varför ska du välja vår IT-Support?

01
Friktionsfri IT
En IT-partner till din verksamhet där du inte längre behöver oroa dig över det tekniska. Har du ett problem löser vi det. Det spelar ingen roll, oavsett vilka problem som uppstår kan du ringa eller mejla vår support för att få en lösning.
02
Dedikerad Team
Vår IT-support är dedikerat till dig som kund. När du ringer in till oss är det alltid en person som svarar som kan hjälpa dig med ditt problem. Många kan fixa en trasig dator och sälja programvara men du vill ha någon som förstår dig och ditt företag.
03
Fjärrstyrning & On-site support
Våra IT-tekniker kan göra regelbundna besök på plats för att utbilda din personal, etablera relationer och åtgärda problem. Vår support helpdesk är alltid tillgänglig för dig.
04
Övervakning & Drift
Ciseway övervakar din IT-miljö för en fast månadskostnad. Vi ser till att alla dina system är fullt funktionerande och igång med maximal effektivitet. För en mindre kostnad än förväntat får du sinnesro med övervakning 24/7. Finns det ett problem? Vi tar hand om den utan extra kostnad.

Varför ciseway bild illustration

Vi tar hand om dina IT-Behov

Du ska alltid kunna räkna med att vi tar hand om allt som är kopplat till informationsteknik. En extern IT-avdelning som finns här för dig. Knappa in namn och e-post till höger så återkommer vi till dig inom 24h.

50%