Vi konfigurerar Sharepoint
efter dina behov

Utveckla ett Sharepoint system med anpassade funktioner

Får ni ut mesta möjliga värdet av SharePoint i organisationen? Våra experter visar dig hur du kan utnyttja SharePoint i Office 365 för att göra en inverkan för hela organisationen. Som din betrodda rådgivare ser vi till att skapa en unik färdplan till förbättring. Därav ökad kunskapsdelning, automatisering av affärsprocesser och ökad insyn till företagsdata. Ett team av SharePoint utvecklare som konfigurerar SharePoint med anpassade funktioner och skräddarsydda inställningar.

arbetsflöden sharepoint

Användbarhet och branding

Skapa en anpassad upplevelse till ditt team

Du behöver inte hålla dig till standard designen i SharePoint när du kan göra det din egen. Vårt team av webbdesigners och SharePoint-utvecklare hjälper dig att skräddarsy en lösning enligt din företags stil och dina krav med hänsyn till de senaste webbdesign trender. Vi tillämpar användarcentrerad strategi i alla stadier av SharePoint. Se för dig själv – Testa vår Sharepoint Demo . Vi tittar över varje enskild implementerad funktion som bör underlätta arbetsprocessen. Dedikerad team av SharePoint utvecklare som alltid utgår ifrån användarens upplevelse och antaganden. Framgångsrika SharePoint-projekt med vacker SharePoint UI, snabb responstid, praktiska SharePoint-tillägg, engagerande webbplatser och med användarvänliga mobila versioner.

sharepoint design och branding

Prova vår Sharepoint Demo

Egen design med anpassade funktioner

Vi har utvecklat en SharePoint Demo som du kan testa först innan något beslut tas. Se potentialen för dig själv och hur ditt företag kan utnyttja verktyget. Du kommer att kunna se senaste nyheter, översikt över alla projekt och din att göra lista. Klicka dig runt, skapa och hantera flera projekt smidigt i Sharepoint. Slipp den “tråkiga” standard designen i Sharepoint vi anpassar utseendet som ni vill ha det. Mer om SharePoint Demo

Ciseway sharepoint demo

Vår strategi är...

Card image cap

Att arbeta nära ihop med din organisation för att designa och bygga de lösningar du behöver.

Sharepoint många funktioner och möjligheter

Att utnyttja tillgängligheten i SharePoint med många möjligheter och funktioner till ökad samarbete.

Affärsprocesser med Sharepoint

Integrera SharePoint med viktiga affärsprocesser och/eller andra system.

SharePoint Utveckling för alla dina behov

Vi utvecklar i SharePoint efter dina specifika behov. Ett IT-företag som förstår din verksamhet och behandlar det som sitt eget. Vi tar hand om allt som är kopplat till SharePoint och Office 365.

manage cookies