Vi konfigurerar Sharepoint
efter dina behov

Utveckla ett Sharepoint system med anpassade funktioner

Får ni ut mesta möjliga värdet av SharePoint i organisationen? Våra experter visar dig hur du kan utnyttja SharePoint i Office 365 för att göra en inverkan för hela organisationen. Som din betrodda rådgivare ser vi till att skapa en unik färdplan till förbättring. Dra nytta av ökad kunskapsdelning, större insyn till relevant företagsdata och automatisering av affärsprocesser. Ett team av SharePoint utvecklare som konfigurerar SharePoint med anpassade funktioner och skräddarsydda inställningar.

arbetsflöden sharepoint

Användbarhet och branding

Skapa en anpassad upplevelse till ditt team

Du behöver inte nöja dig med standard designen i SharePoint när du kan göra det din egen. Vi anpassar efter företagets varumärke och behov med hänsyn till de senaste webbdesign trenderna. Vårt team av webbdesigners och SharePoint-utvecklare hjälper dig att skräddarsy en helt egen lösning. Vi tillämpar en användarcentrerad strategi i alla delar av SharePoint. Varje implementerad funktion analyseras för att underlätta arbetsprocessen. Se för dig själv – Testa vår Sharepoint Demo. Ett dedikerat team av SharePoint utvecklare som alltid utgår ifrån användarens upplevelse och antaganden. Framgångsrika SharePoint-projekt med vacker SharePoint UI, snabb responstid, praktiska SharePoint-tillägg, engagerande webbplatser och med användarvänliga mobila versioner.

sharepoint design och branding

Prova vår Sharepoint Demo

Egen design med anpassade funktioner

Vi har tagit fram en SharePoint Demo som du kan testa gratis innan du fattar ett beslut. Se potentialen för dig själv och hur ditt företag kan utnyttja verktyget. Du kommer att kunna se senaste nyheter, översikt över alla projekt och en att göra lista. Klicka runt, skapa och hantera flera projekt smidigt i Sharepoint. Slipp den “tråkiga” standard designen i Sharepoint, vi anpassar utseendet så som ni vill ha det. Mer om SharePoint Demo

Ciseway sharepoint demo

Vår strategi är...

Card image cap

Att arbeta nära ihop med din organisation för att designa och bygga de lösningar du behöver.

Sharepoint många funktioner och möjligheter

Att utnyttja tillgängligheten i SharePoint med många möjligheter och funktioner till ökad samarbete.

Affärsprocesser med Sharepoint

Integrera SharePoint med viktiga affärsprocesser och/eller andra system.

Kommunicera, dela, samarbeta och få mer gjort

Kom igång redan nu med SharePoint Online och Office 365. Börja med att fylla i dina uppgifter till höger så återkommer vi till dig.

50%