Sharepoint Utveckling

Öka värdet för hela organisationen med Microsoft SharePoint.  

SharePoint effektiviserar affärsprocesser och gör det enkelt att dela information internt och till andra utanför verksamheten. Med bred kunskap inom SharePoint-plattformen hjälper vi dig att utveckla en unik upplevelse anpassad efter dina affärsmål och behov. 

 

arbetsflöden-illustration

ETT Företag MED BRED SHAREPOINT KOMPETENS

Oavsett om du vill ha en helt ny SharePoint-lösning eller hjälp att förbättra befintlig lösning
tar vi på oss uppdraget och låter dig fokusera på din kärnverksamhet.

Sharepoint branding ikon

Branding

Du behöver inte nöja dig med standard designen i SharePoint. Vi designar plattformen precis så som du vill ha det, dvs. skräddarsytt så att det återspeglar företagets innehåll och identitet.

arbetsflöden

Arbetsflöden

Vi hjälper dig att automatisera sofistikerade affärsprocesser genom att effektivisera SharePoint-arbetsflöden. Öka produktiviteten idag, genom att automatisera företagets manuella rutiner.

integration sharepoint

Integration

Vill du interagera SharePoint med tredjepartssystem via API: er? Du kan integrera SharePoint med andra system för att garantera kontinuiteten i företagets processer.

Dokumenthantering

Dokumenthantering

Genom att nyttja SharePoint Online och Office 365's många möjligheter kan vi utveckla anpassade lösningar för din dokumenthantering. Vi organiserar alla dina dokument i form av en smart struktur baserad på metadatan.

sharepoint intranet admin ikon

Skräddarsytt Intranät

Vi använder SharePoint för att skapa ett intranät som inte bara är funktionsrikt utan också intuitivt och användarvänligt. Öka samarbetet med dina kollegor oavsett när, var och hur. Sök och hitta filer enkelt online.

arbetsflöden

Sharepoint Migrering

Behöver du hjälp med att migrera tidigare versioner av SharePoint intranät till molnet, eller vill du att vi bygger om tjänsten helt från grund åt dig? Vi har den expertis som krävs för framgångsrika resultat med SharePoint.

Kommunicera, dela, samarbeta och få mer gjort

 • Skräddarsydda lösningar

  Vi stödjer dig från start till mål med att välja den rätta lösningen. Våra utvecklare planerar och bygger din SharePoint-lösning baserat på dina krav och specifikationer.

 • Smidigt samarbete

  Samarbeta fritt med anställda från olika avdelningar och arbeta dynamiskt i ditt team. Ett Microsoft Office system som kopplar ihop människor med information och kunskap.

Sharepoint illustration Ciseway
 • Funktionsrikt Intranät

  Intranät som är säkert, användarvänligt och som genererar värde för din verksamhet. Våga ställ höga krav på en unik plattform för att möta företagets interna behov.

 • Integrera Sharepoint

  Integrera SharePoint med andra system för att skapa rätt miljö för mer samarbete utan hinder och begränsningar. Producera omfattande och relevanta resultat till hela organisationen.

sharepoint design och branding

Välj CISEWAY för dina SharePoint-lösningar

Med våran breda erfarenhet till förfogande kommer alla dina behov att tillgodoses. Ciseway är engagerade, hårt arbetande och hanterar de mest komplexa SharePoint-projekten. Vi är övertygade om att vi kan hantera alla dina SharePoint behov och skapa värde inom din givna tidsram och budget.

Scroll to Top