Sharepoint Online

Är ni också redo för att effektivisera era affärsprocesser, interna och externa kommunikation?
Vi på Ciseway har lång erfarenhet av SharePoint, och arbetar för att på ett proaktivt sätt försäkra ert företags expansion. Även om du har en befintlig SharePoint lösning, eller om SharePoint är ett helt nytt koncept för dig, så finns vi för dig.
Boka ett möte

Kommunicera, dela, Samarbeta

För att vårt samarbete ska vara så smidigt som möjligt, börjar vi alltid med ett inledande samtal om era utmaningar och unika behov. När vi sedan har utformat er SharePoint lösning utefter er verksamhet, så kommer ni ta del utav:

Skräddarsytt intranät

Ett användarvänligt SharePoint intranät som har ett brett urval av funktioner. Vårt mål är att era medarbetare ska kunna samarbeta lättare med varandra, oavsett hur deras tekniska kompetenser ser ut. Intranätet erbjuder ett effektivt sätt att söka och förvara filer, samt ett snabba kommunikationsmöjligheter.

Dokumenthantering

Med hjälp av SharePoint Online och Office 365 breda användningsområden organiserar vi alla dina dokument i ett användarvänligt upplägg. Vi har finslipat upplägget så att din dokumenthantering är så organiserad och effektiv som möjligt.

Arbetsflöden

Vi hjälper dig automatisera dina affärsprocesser utan att du förlorar friheten att anpassa ditt projekt på detaljnivå. Att automatisera din verksamhets manuella rutiner är det viktigaste steget till att expandera din verksamhet.

Integration

Våra SharePoint tjänst är kompatibla med dina API:er, för att du ska kunna få så mycket ut av vår tjänst som möjligt. Vi erbjuder en sömlös integration mellan alla dina applikationer, så att du slipper oroa dig över att förlora de program som fungerar bra för er.

Branding

För att kunna ge våra kunder en individuellt anpassad tjänst, designar vi plattformen utefter dina önskemål. För ett professionellt intryck använder vi oss gärna av din grafiska profil så att dina medarbetare känner igen företagets identitet i er nya SharePoint lösning

Smidigt samarbete

Du och dina medarbetare kunna kommunicera enklare och snabbare. Oavsett dina medarbetares tekniska kunskaper så kommer din nya SharePoint lösning att passa perfekt. Vi på Ciseway prioriterar enkla system som passar alla, utan att kompromissa ditt utbud av funktioner.
dokumenthantering i sharepoint

Sharepoint Migrering

Vi löser övergången från ditt tidigare SharePoint intranät till SharePoint Online.
När vi migrerar din befintliga SharePoint lösning till din nya, förbättrade plattform, har vi först ett samtal med dig för att ta reda på vilka funktioner ni vill behålla och vilka funktioner ni vill utveckla. Era lagrade filer flyttar vi över så att ni smärtfritt kan komma igång med ert nya intranät efter flytten. Vi arbetar både med kunder som enbart vill utveckla deras nuvarande lösning, och kunder som vill bygga en helt ny från grunden.

Effektivisera verksamheten

Vi skulle gärna vilja höra från er- oavsett hur dina behov och önskemål ser ut. Vi på Ciseway hanterar enklare utvecklingsprojekt till även de mest komplexa SharePoint projekten.
Call to action
crossmenuchevron-downchevron-right