Sharepoint Utveckling

Öka värdet för hela organisationen med SharePoint.  

SharePoint effektiviserar affärsprocesser och gör det enkelt att dela information internt och till andra utanför verksamheten. Med bred kunskap inom SharePoint-plattformen hjälper vi dig att utveckla en unik SharePoint-upplevelse anpassad efter dina affärsmål och behov. 

 

arbetsflöden-illustration

ETT Företag MED BRED SHAREPOINT KOMPETENS

Oavsett om du vill ha en helt ny SharePoint-lösning eller hjälp att förbättra befintlig lösning
tar vi på oss uppdraget och låter dig fokusera på din kärnverksamhet
Sharepoint branding ikon

Branding

Du behöver inte nöja dig med standard designen i SharePoint. Vi kan designa SharePoint så att det ser ut som du vill. Vi formar och anpassar så att det återspeglar företagets identitet.

arbetsflöden

Arbetsflöden

Vi hjälper dig att automatisera sofistikerade affärsprocesser genom att effektivisera SharePoint-arbetsflöden. Öka produktiviteten idag, genom att automatisera företagets manuella rutiner.

integration sharepoint

Integration

Vill du interagera SharePoint med tredjepartssystem via API: er? Du kan integrera SharePoint med andra system för att garantera kontinuiteten i företagets processer. Ciseway hjälper dig!

Dokumenthantering

Dokumenthantering

Genom att nyttja SharePoint Online och Office 365's många möjligheter kan vi utveckla anpassade dokumenthanteringslösningar. Organisera och hitta dokument med hjälp av smart struktur och metadata.

sharepoint intranet admin ikon

Skräddarsytt Intranät

Vi skapar SharePoint-intranät som inte bara är funktionsrika utan också intuitiva och användarvänliga. Öka samarbetet med kollegorna på alla platser och på alla enheter.

 

arbetsflöden

Sharepoint Migrering

Behöver du hjälp att migrera tidigare versioner av Sharepoint intranät till molnet? Vi hjälper dig. Eller så bygger vi om tjänsten från grunden åt dig. Kontakta oss för mer information.

Kommunicera, dela, samarbeta och få mer gjort

 • Skräddarsydda lösningar

  Vi stödjer dig från start till mål med att välja den rätta lösningen. Våra utvecklare planerar och bygger din SharePoint-lösning baserat på dina krav och specifikationer.

 • Smidigt samarbete

  Samarbeta fritt med anställda från olika avdelningar och arbeta dynamiskt i team. Koppla ihop människor med information och kunskap.

Sharepoint illustration Ciseway
 • Funktionsrik Intranät

  Intranät som är säkert, användarvänligt och som genererar värde för din verksamhet. Våga ställ höga krav på en unik plattform för att möta företagets interna behov.

 • Integrera Sharepoint

  Integrera SharePoint med andra system för att skapa en miljö för samarbete utan hinder och begränsningar.

sharepoint-design-och-branding

Välj oss för dina SharePoint-lösningar

Med våran breda erfarenhet till förfogande kommer alla dina behov att tillgodoses. Ciseway är engagerade, hårt arbetande och hanterar de mest komplexa SharePoint-projekten. Vi är övertygade om att vi kan hantera alla dina SharePoint-baserade behov och ge dig värde inom din givna tidsram och budget.