WordPress Underhåll
och Support

Vi erbjuder WordPress underhåll på din hemsida.
Allt ifrån säkerhet, hosting, övervakning,
design till rådgivning, you name it.

Wordpress hosting

Våra servrar är konfigurerade efter bästa praxis, så att er WordPress hemsida kan hantera besökarnas önskemål under de tyngsta belastningarna.

Säker webbplats

Vi ser till att säkra er webbplats med övervakning 24/7. Om något oförutsägbart händer kan vi åtgärda detta direkt och sidan kan återgå till det normala på nolltid.

Daglig backup

Vi utför dagliga backups på er webbplats för att säkerställa att ingenting går förlorat. Ni behöver alltså inte oroa er för att någon data går förlorad.

Wordpress Support

Få löpande support ifall ni skulle köra fast eller när det uppstår problem. Vi finns alltid nära till hands även om ni behöver enkel rådgivning.

WordPress underhåll som håller in hemsida i ett perfekt skick.

Hos oss får ni alltid kvalitet och personlig service. Vi ser till att lära oss om era unika affärsbehov och aktuella utmaningar att vi bäst kan skydda er webbplats.

Driver ni en Woocommerce butik som tar upp mycket av er tid? Vi hjälper även till med att underhålla er webbshop så att ni istället kan fokusera på er online-försäljning.

Vi skickar månadsrapporter med detaljer om alla aktiviteter på era webbplatser. Såsom plugins som uppdaterades, backupstatus, uptime övervakning statistik, prestanda statistik, analytics.

Effektiv Helhetslösning när det gäller wordpress

Effektivisera er tid och fokusera på er verksamhet. Vi gör jobbet som uppdaterar WordPress, teman & plugins varje vecka. Detta är viktigt för att ni skall kunna ha en fungerande hemsida i toppskick. Har ni idéer som ni gärna vill utveckla eller behöver ni funktioner som skall läggas till? Från smått till stort, låt oss veta vad ni behöver, så fixar vi det.

Wordpress uppdatering

Vanliga frågor och SVAR

Absolut! Vi hjälper er med flytten av WordPress hemsidan från ert befintliga webbhotell utan extra kostnad. Det är enkelt för er att komma igång, utan driftstopp och onödiga avbrott för era kunder eller besökare på hemsidan. Det enda vi behöver från er är uppgifter från er nuvarande leverantör.

Vår verksamhet handlar först och främst om att bygga personliga relationer med kunden och att bilda givande samarbeten. Våra tekniska färdigheter och tjänster vi erbjuder kommer i andra hand.

Obegränsade ändringar inkluderar exempelvis ändringar av innehåll på valfri sida, ändra banderoller, huvud och sidfötter, CSS justeringar, blogginnehåll eller lägga till en ny sida, ändra bilder eller text.  Allt detta ingår i er månadsavigft.

Vi skapar smidiga, responsiva, mobilklara webbplatser med WordPress. Onlinebutiker, bokningssystem, medlemswebbplatser och allt däremellan.

För att ni ska kunna ha en fungerande hemsida i toppskick behöver varenda installerad programvara på servern uppdateras regelbundet.

Obegränsade redigeringar inkluderar inte anpassad utveckling (PHP, plugins, teman osv.), uppdatering av anpassad kodning, grafisk design, PSD till WordPress, skapandet av content eller att bygga ut helt nya hemsidor eller underdomäner. 

Vi har varit kunder hos Ciseway sedan december 2018. Vi har drivit ett större förändringsarbete tillsammans med Ciseway som blev klart i juli 2019. Betyget är tydliga fem stjärnor. Vi har inte kunnat vara mera nöjda. Ciseway har verkligen överträffat förväntningarna. De har en fantastisk förmåga att sätta sig in i kundens perspektiv

Jens Ehrs

5/5

Då vi är ett företag som helt är beroende av en väl fungerande hemsida/webshop så kan vi verkligen rekommendera Ciseway som med sitt kunnande och sin expertis inom sitt område levererat från början till slut. Med kvalitet och design av högsta grad samt bra och snabb service så är Ciseway ett företag att räkna med.

Per Liljendahl

5/5

Våra Nöjda kunder

Vårt mål är att se till att våra kunder är mindre stressade, mer produktiva, och förhoppningsvis bara lite gladare. Vi är hedrade och ödmjuka inför den stora feedback vi får från våra kunder dagligen.

Söker du efter en felfri WordPress-upplevelse?

Underhåller du din egen bil? Eller lämnar du över det till någon som vet vad de gör? Samma gäller din hemsida. Låt inte irriterande frågor om din hemsida komma i vägen för din värdefulla tid. Låt oss ta hand om WordPress underhåll åt dig!

managed wordpress hosting
Scroll to Top