WordPress Underhåll & Support

Vi sköter underhåll på din WordPress hemsida, allt från säkerhet, hosting, övervakning, design, rådgivning, you name it. Hos oss får du alltid kvalitet och personlig service.

wordpress drift och underhall

Vi ser till att din
WordPress hemsida är i perfekt skick.

WordPress support

Få löpande support ifall du skulle köra fast eller när det uppstår problem. Vi finns alltid nära till hands oavsett väder och när du behöver enkel rådgivning.

Backup ikon

Daglig backup

Vi utför dagliga backups på din webbplats för att säkerställa att ingenting går förlorat, även om något oavsiktligt raderas. Du behöver alltså inte oroa dig för att förlora data.

WordPress hosting

Konfigurera dina servrar efter bästa praxis, så att din WordPress hemsida kan hantera besökarnas önskemål under de tyngsta belastningarna.

Firewall icon

Säker webbplats

Vi ser till att säkra din webbplats med övervakning 24/7. Om något ovanligt händer kan vi åtgärda detta direkt och sidan kan återgå till det normala på nolltid.

Wordpress uppdateringar ikon

WordPress Uppdateringar

Vi uppdaterar din WordPress hemsida, teman & plugins varje vecka. Vi gör detta när trafiken är som lägst. Viktigt att sidan alltid är uppdaterad.

Skräddarsydda anpassningar

Har du idéer som du gärna vill ha utvecklat eller vill ha funktioner som skall läggas till? Från smått till stort, låt oss veta vad du behöver, så fixar vi.

Managed WordPress
Effektiv Helhetslösning

Effektivisera din tid och fokusera på din verksamhet. Låt oss sköta din WordPress drift, design, utveckling, säkerhet och uppdateringar. Vi hjälper er med allt. Det första vi börjar med när din sajt landar hos oss är att optimera så att den blir så snabb som möjligt. Vi kommer med regelbundna tips och råd längs vägen.

Vanliga frågor och SVAR

  • Hjälper ni med flytt av sidan?
  • Vad skiljer oss från andra?
  • Vad betyder småändringar ingår?

Absolut! Vi hjälper dig med flytten av din WordPress hemsida från din befintliga webbhotell utan extra kostnad. Det är enkelt för dig att komma igång, utan driftstopp och onödiga avbrott för dina kunder eller besökare till hemsidan. Det enda vi behöver från dig är uppgifter från din nuvarande leverantör.

Vår verksamhet handlar först och främst om att bygga personliga relationer. Våra tekniska färdigheter och tjänster vi erbjuder kommer tvåa till vår passion för att bilda givande samarbeten med våra kunder.
Har du problem med att byta en bild, logga, text, färg eller annat strul? Vi hjälper dig med alla små ändringar kostnadsfritt med förutsättningen att det tar max 30 minuter att implementera. Behöver du hjälp med större ändringar ordnar vi det till ett fast pris.
Sugen på en felfri WordPress-upplevelse?
felfri WordPress drift
Vi har varit kunder hos Ciseway sedan december 2018. Vi har drivit ett större förändringsarbete tillsammans med Ciseway som blev klart i juli 2019. Betyget är tydliga fem stjärnor. Vi har inte kunnat vara mera nöjda. Ciseway har verkligen överträffat förväntningarna. De har en fantastisk förmåga att sätta sig in i kundens perspektiv
Kundbetyg 5 stjärnor
Jens Ehrs
Då vi är ett företag som helt är beroende av en väl fungerande hemsida/webshop så kan vi verkligen rekommendera Ciseway som med sitt kunnande och sin expertis inom sitt område levererat från början till slut. Med kvalitet och design av högsta grad samt bra och snabb service så är Ciseway ett företag att räkna med.
Kundbetyg 5 stjärnor
Per liljendahl
Scroll to Top