Wordpress Drift & Underhåll

Vi vet hur förödande det är när en hemsida slutar fungera.
Det kräver all uppmärksamhet och tiden är knapp när kunder plötsligt inte kan besöka din webbplats. Därför erbjuder vi våra kunder övervakning, daglig backup och hosting för att du ska kunna känna dig trygg med att din hemsida kommer rulla på obehindrat, oavsett vad.
Boka ett möte

Wordpress hosting

Våra servrar klarar av de tyngsta belastningarna, så att din hemsida fungerar felfritt även när det är många som besöker er.

Säker webbplats

Hos oss är din hemsida trygg under alla timmar på dygnet. Skulle något oförutsägbart hända så åtgärdar vi det direkt, allt medan du ligger och sover.

Daglig backup

För att du ska känna dig extra säker så gör vi dagliga backups av din hemsida. Oavsett vad som inträffar så kommer alltså ingen data att gå förlorat. Bra va?

Wordpress Support

Upplever du problem med Wordpress? Vi finns här för alla typer av frågor och assisterar er gärna om ni stöter på problem. Du kan nå oss både via email och på telefon.

Regelbunda uppdateringar

Vi ser till att ständigt uppdatera alla viktiga programvaror för att hålla din webbplats på topp så att den fortsätter att uppfylla kundernas förväntningar.

Hastighetsoptimering

Det är viktigt att ha en snabb webbplats, inte bara för att göra användarupplevelsen bättre utan också för att förbättra rankningen i Google.
Latest Web Technologies

Tillåt din verksamhet att växa med en hemsida som håller hög standard

Hos Ciseway värderar vi kvalité och personlig service högt.
Vi ser alltid till att göra oss förstådda av era unika affärsbehov och pågående utmaningar för att kunna hjälpa er nå nya höjder. När ni väljer att hantera underhållet av er webbplats får ni plötsligt mer tid till att utöka er verksamhet, samtidigt som vi ser till att er hemsida håller måttet när antalet besökande kunder ökar.

Wordpress helhetslösning
- för en okomplicerad arbetstillvaro

För en felfri webbplats, med säkerheten på hög nivå, behöver du en plan för att hålla innehållet uppdaterat.
Du vill inte ha en hemsida som du måste underhålla och felsöka på egen hand. Du är redan tillräckligt upptagen med att utveckla och driva ditt företag framåt. Med vår assistans skall det inte kännas läskigt att ge upp kontrollen. Som en del av vår helhetslösning använder vi flera WordPress-säkerhetsprodukter för att skydda er hemsida från cyberbrottslingar och skadliga koder.

Våra nöjda kunder

Om vi har lyckats minska din stress, öka din verksamhets effektivitet, och ge dig mer tid till nöjen, så är vi nöjda. Vi är tacksamma för att feedback vi får
five-stars-01
Jag är supernöjd med Ciseway, så bra service. Varje gång jag kommer med ändringar ordnas det inom 1 dag, rekommenderar starkt! :)
Adjani Benita
Sthlm Dance Agency
five-stars-01
Då vi är ett företag som helt är beroende av en väl fungerande hemsida/webbshop så kan vi verkligen rekommendera Ciseway som med sitt kunnande och sin expertis inom sitt område levererat från början till slut. Med kvalitet och design av högsta grad samt bra och snabb service så är Ciseway ett företag att räkna med.
Per Liljedahl
Bailey Gallery AB

Vanliga frågor

Detta är för att försäkra oss om att din webbplatsprestanda är i toppskick. Vi uppdaterar alla installerade programvaror på servern regelbundet.
Vi utvecklar gärna din nya hemsida! Då kan du förvänta dig en mobilanpassad, smidig, och responsiv WordPress webbplats. Oavsett om du vill skapa en onlinebutik, bokningssystem eller kanske en medlemswebbplats.
Vi prioriterar att bygga personliga relationer med våra kunder för att kunna ge bästa möjliga service. Vi på Ciseway söker alltid nya sätt att utvecklas och vi ser gärna att vårt samarbete med er blir långt och givande. För att kunna hjälpa våra kunder växa, tror vi starkt på att god kommunikation och genuin välvilja är det viktigaste vi har att erbjuda.
Självklart! Efter att vi får uppgifter från er nuvarande leverantör, hjälper vi er gärna med flytten av WordPress hemsidan utan extra kostnad. Det besparar er onödiga driftstopp som hindrar era kunder från att besöka er hemsida, och ni får en smärtfri start på er nya webbplats!

Söker du efter en felfri Wordpress-upplevelse?

Underhåller du din egen bil? Eller lämnar du över den till en mekaniker? Lika logiskt är det att prioritera din hemsidas prestanda. Låt inte längre tekniska problem och långsamma webbplatser förhindra din verksamhets trovärdighet. Låt oss ta hand om ditt WordPress underhåll
Call to action
crossmenuchevron-downchevron-right