Managed M365

Upptäck möjligheterna med Microsoft 365
Vi på Ciseway hjälper små och medelstora företag att få ut det mesta av era IT- investeringar. Uppnå dina mål med en smartare IT lösning! Oavsett om du bara vill koppla upp distansanställda digitalt eller utveckla applikationer som ökar effektiviteten på din verksamhet.
Boka ett möte

Skräddarsydd plan utefter er verksamhet

Microsoft 365:s flexibla planer gör att du kan lägga till och ta bort funktioner utefter behov. Lägg till de funktioner du behöver just nu, och utforska ytterligare funktioner senare. Du har även möjligheten att anpassa funktioner för att uppfylla behoven hos olika medarbetare.

Heltäckande skydd på alla dina enheter

Ligg steget före de snabbt avancerande säkerhetshoten med Microsoft 365 Antivirus licens. Vi hjälper dig säkra ditt företag.

Effektivare samarbete med Microsoft 365

Upptäck funktioner som fildelning, gruppmöten, delade kalendrar, videokonferenser med hög upplösning, och mycket mer! Allt för att ditt team ska kunna samarbeta så enkelt som möjligt.

Tillgängligt överallt

Tack vare kraften i Microsofts molntjänst Azure, är dina dokument och affärssystem tillgängliga när och var än du behöver dem. Oavsett om du sitter på kontoret, hemma, eller på restaurangen, så kan du snabbt komma åt ditt arbete.

Automatiska uppdateringar

Håll det enkelt med Microsoft 365-program och tjänster som automatiskt uppdateras med nya versioner, funktioner och säkerhetsuppdateringar

Rörlig prissättning

Med Microsoft 365 har du möjligheten att skala ner och addera funktioner till din plan. Du kan alltså anpassa din betalning utefter om din verksamhet växer, eller om ni till exempel minskar er personalstyrka.
Streamline your business processes

Vårt erbjudande

Allt för många företag idag skrapar bara på ytan av de Microsoft 365 funktioner de betalar för.
Vi på Ciseway ser till att våra kunder utnyttjar den fulla potential som deras IT lösningar erbjuder, och inte heller betalar för funktioner de inte behöver. Ciseways Microsoft 365 konsulttjänst är utformad för att hjälpa ditt företag bli smartare, smidigare och mer kostnadseffektivt.

Lösningar

Vi är experter i Microsoft 365. Utefter era behov, önskemål och utmaningar, hjälper vi er hitta rätt funktioner för er.
Vi ser till att ni utnyttjar den fulla potentialen i Microsoftprodukter som; Teams, OneDrive, SharePoint, Office (Word, Excel, Access, med mera) och Exchange (e-post, kalender, kontakter, schemaläggning, med mera). Vårt mål är att leverera affärsfokuserade lösningar för att förenkla ert samarbete, öka kostnadseffektiviteten, och möjliggöra er digitala omvandling.

Vi skulle vilja höra från dig!

Genom att kombinera Microsoft 365:s breda urval av funktioner med Ciseways kompetens får du ut det mesta av din IT investering
Kontakta oss för en konsultation. Vi erbjuder skräddarsydda Microsoft 365 konsulttjänster utefter ditt företags unika önskemål och behov. Ta steget mot en mer effektiv verksamhet idag.
Call to action
crossmenuchevron-downchevron-right