Framtidens IT-Tjänster till ditt företag

Ciseway skapar moderna, kostnadseffektiva IT-tjänster och lösningar till små och medelstora företag. Vårat vänliga team är alltid villiga att hjälpa dig förstå dina nuvarande tekniska krav och ger förslag på förbättringar. Det behöver inte vara svårare än så.

Rädd för att binda upp dig i långa avtal?

Samma här! Vi vet att det inte fungerar att hålla kvar kunder i långa, restriktiva avtal. Baserat på vår erfarenhet vet vi att timbaserade faktureringar och långtidskontrakt är en bristfällig modell. Därför ser vi till att tillhandahålla god service, högkvalitativa och långsiktiga IT-tjänster – så att du som kund väljer att vara kvar.

långsiktiga IT-tjänster

Kvalikationer

Digitalisering går in i sin explosiva tillväxtperiod, med internet och molntjänster som utvecklas på ett dramatiskt sätt. Detta innebär stora förändringar jämfört med tidigare. Av detta skäl följer vi utvecklingen nära för att kunna agera som extern IT för dig och din verksamhet. Vi har specialitet inom:

  • Serverdrift
  • Support
  • Nätverk
  • Sharepoint
  • Office 365 / G Suite
IT-Tjänster och Digitalisering
Vill du veta mer?

Vi hjälper dig navigera verksamheten i det digitala för att uppnå bästa möjliga resultat. Skräddarsy din lösning efter eget behov och framtidsvisioner.

50%