OM ciseway

Vi är ett serviceminded digital webbyrå i Stockholm som förstår dig och dagens tekniska krav. Ciseway blomstrar där många andra misslyckas, genom att kommunicera värde, leverera moderna och kostnadseffektiva IT-lösningar till små och medelstora företag.

alltid korta avtal

Undvik att binda upp dig i långa avtal

Förr i tiden när ett system kraschade eller någonting gick sönder tog teknikerna betalt per timme för att lösa problemet. Det innebar större kostnader och ingen garanti på att problemen inte återupprepar sig. Det vill vi ändra på och göra skillnad för dig. Vi levererar en heltäckande, proaktiv it-drift till fast pris.

alla dina IT-behov under samma tak

Istället för att sitta och vänta för att problem ska uppstå, arbetar vi på Ciseway för att förhindra dem. När du samarbetar med oss investerar du i hälsa och skydd av dina system och data. Vi arbetar proaktivt och kan hjälpa dig med det mesta inom:

Microsoft 365

Vägen till en modern arbetsplats börjar först och främst med att migrera till Microsoft 365. Det hjälper vårt team dig med som har migrerat över 300 användare och räkningen fortsätter.

Windows

Vi kan Microsoft ut och in. Med många års erfarenhet av felsökning och lösa många olika Windows problem.

Wordpress

Ciseway kan allt WordPress. Lita på oss när det gäller WordPress plattformen. Allt från teman till plugins och hosting. Vad du än letar efter!

Apple

Dina specifika behov från ledning till kundsupport är förstärkt genom vår djupa, breda kompetens inom Apple-plattformen.

Webbutveckling

Vi har många års erfarenhet av att designa och utveckla hemsidor/webbapplikationer. Vi håller oss uppdaterade med nya webbteknologier.

vårt team

Vi är en digital webbyrå som tillsammans säkerställer att ni har den bästa möjliga supporten och att alla våra kunder blir nöjda.

Nicholas Riley

Nicholas Riley

nicholas@ciseway.se

Mazen

Mazen Jamous

mazen@ciseway.se

Shane Riley

Shane Riley

shane@ciseway.se

Våra partners

Vi har många års erfarenhet att arbeta med DigitalOcean och Microsoft produkter.
Det ser vi till att rekommendera åt våra kunder.

Vi navigerar i det digitala åt dig.

Du ska bara behöva ett nummer att ringa till för all hjälp med det tekniska. Vi arbetar med dig för att möta dina affärsbehov, mål och budget.

digital webbyrå
Scroll to Top