Vad gör vi?

Framtidens IT-Tjänster till ditt företag

Ciseway levererar kostnadseffektiva IT-tjänster och utveckling. Vi är stolta över den service som vi erbjuder till våra kunder. Vårt vänliga team är alltid villiga att hjälpa dig förstå dina nuvarande tekniska krav och ger förslag på dina framtida behov. Det behöver inte vara svårare än så.

om ciseway kostnadseffektiva it-tjänster

Rädd för att binda upp dig i långa avtal?

Vi med! Därför vet vi att det inte fungerar att hålla kunder kvar i långa, restriktiva avtal. Vi tror genom att tillhandahålla god service att du som kund väljer att vara kvar och vårt månadskontrakt återspeglar det. Med vår långa erfarenhet blev vi alltmer medvetna om den timbaserade faktureringen och lång tids kontrakt som är en djupt bristfällig modell för att tillhandahålla högkvalitativa, långsiktiga IT-tjänster.

ciseway inga långa avtal

Kvalikationer

Digitalisering går in i sin explosiva tillväxtperiod, med internet och molntjänster som utvecklas på ett dramatiskt sätt. Detta innebär stora förändringar jämfört med tidigare. Därmed följer vi utvecklingen nära för att kunna agera som länk mellan IT och din verksamhet. Ciseway har specialitet inom:

  • Serverdrift
  • Support
  • Nätverk
  • Sharepoint
  • Office 365 / G Suite
  • Webbutveckling
ciseway kvalifikation illustration

Vill du veta mer?

Vi hjälper dig navigera verksamheten i det digitala för att uppnå bästa möjliga resultat. Skräddarsy din lösning efter eget behov och framtidsvisioner.

manage cookies