Om Ciseway

Vi hjälper dig tackla dina problem och nå dina mål.
Med flera års erfarenhet har vi hjälpt kunder med alla möjliga utmaningar, därför förstår vi precis vad du går igenom. Oavsett om det gäller att effektivisera din verksamhet för att ligga steget före, eller om du stött på ett riktigt stort problem.
Boka ett möte
Vår historia

Hur allt började

Av en slump hamnade Ciseways grundare på samma arbetsplats. De upptäckte snart att de hade liknande drömmar och värderingar, och idén om att starta eget föddes. De upplevde att branschen saknade flexibilitet. En vilja att anpassa arbetet utefter kundens och medarbetarnas behov.

Ciseway grundades för att utforska hur högt ett IT-företag kan nå genom att utmana det traditionella, förlegade arbetssätt som många i IT branschen lever efter, och i stället anpassa sig utefter hur våra kunders behov egentligen ser ut.

Här står vi idag. Med en stark, välmående verksamhet där vi får träffa nya människor varje dag, och hjälpa andra företag växa med hjälp av pålitliga IT lösningar.

Meet the team

Våra värderingar

Det är våra värderingar som genomsyrar vår arbetsmiljö och influerar alla beslut vi tar på Ciseway. Vi tror på alla människors potential och värde. Vårt team tar hänsyn till allas åsikter och tankar, eftersom alla perspektiv är värdefulla.
Hör av dig

Att vara respektfull

På alla arbetsplatser uppstår det meningsskiljaktigheter. Vårt löfte till varandra är att alltid agera respektfullt mot våra medarbetare, oavsett om vi stöter på hinder eller ser olika på saker.
Vara inkluderande

Att vara inkluderande

Det finns inget värre än att bli förbisedd på grund av vem man är. Vi välkomnar människor från alla bakgrunder till vårt team. Oavsett könsidentitet, etnicitet, sexuell läggning, religion, ja, alla. Förutsatt att den personen också kan visa respekt och vara inkluderande mot sina medmänniskor.
Visa hänsyn

Att visa omtanke

”Behandla andra som du själv vill bli behandlad.” Ett uttryck som alla känner till men som vi upplever tillämpas för sällan. Vi tror starkt på att en snäll arbetsplats är en lyckad arbetsplats, därför bemöter vi alla människor med omtanke. Alla våra medarbetare och kunder är oumbärliga.

Vill du prata med om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag?

Ta första steget idag och kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.
Call to action
crossmenuchevron-downchevron-right