IT-Lösningar

Tar det alldeles för lång tid att lösa dina IT-problem?
Vi erbjuder effektiva lösningar med fokus på dig som kund.

 

IT DRIFT OCH SUPPORT

Har du massor av problem och behöver en lösning? Du ska inte behöva bli störd i ditt arbete med återkommande IT-problem. Vi hjälper dig att finslipa IT-miljön, så att du och kollegorna inte behöver tänka på det tekniska. Vi finns här för dig, ett dedikerat team som du alltid kan lita på. Förbättra din upplevelse med vår proaktiva IT-drift och support.

extern it konsultation
Sharepoint utveckling

Sharepoint utveckling

Skapa interaktiva arbetsappar, dokumenthanteringssystem, arbetsflöden, intranät och mycket mer med vår SharePoint expertis och strategi. Har du en Office 365-licens så ingår redan SharePoint Online som en tjänst. Vi hjälper dig att utnyttja samarbetsplattformen fullt ut. Kom igång nu och utnyttja alla möjligheter i SharePoint.

WordPress underhåll & Support

Har du skapat din hemsida i WordPress? Vi hjälper dig med support och drift så att din hemsida alltid är uppdaterad för att uppnå bästa möjliga resultat. Det innebär att vi erbjuder allt från säkerhet till övervakning och hosting på din hemsida. Vi ser till att WordPress och alla plug-ins är uppdaterade och uppbackade till ett fast pris. Flexibel WordPress-support tillgängligt när du behöver.

Wordpress underhåll och support
Nytänkande IT-lösningar i Stockholm

Vi erbjuder snabba, proaktiva IT-lösningar till
ditt företag.

IT-Lösningar​
Scroll to Top